Brugse beloften geven zege extra kleur

Steurbaut Kersten
| 12 reacties
Brugse beloften geven zege extra kleur
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Adrie Koster gaf met een basisplaats voor Thibaut Van Acker en een invalbeurt voor Roy Meeus (foto) twee Brugse jongeren de kans om zich te tonen tegen Hamme. Van Acker bedankte met een goede prestatie, Meeus met een knap doelpunt.

Meeus viel na een uur spelen in en scoorde met een overhoeks schot de 4-0. “Dit is gewoon geweldig”, reageert de 20-jarige middenvelder. “Je hoopt op een kans, maar het is schitterend als je op deze manier kan invallen. Dit zijn mijn eerste speelminuten van het seizoen en ik kan meteen scoren.”

“We hebben de wedstrijd goed aangepakt. De trainer had gevraagd om de match serieus te nemen en dat hebben we ook getoond. En nu? De concurrentie is groot op het middenveld. Ik ben jong maar geduldig. Er is nog veel groeimarge.”


Van Acker: “En nu terug naar de schoolbanken”

 

Thibaut Van Acker traint nog maar drie weken met het eerste elftal en stond tegen Hamme verrassend in de basiself van Koster. “Ook voor mij was het een grote verrassing. Ik werd gisteren op de hoogte gebracht. Zo kon ik me rustig voorbereiden. De aanpassing op training verloopt vlot en ook de combinatie met school gaat goed.”

“Vorig jaar speelde ik als verdediger, mijn beste positie is die van vandaag, als verdedigende middenvelder. Tijdens de winterstop volgt er een evaluatie, maar nu is het terug naar de schoolbanken. Daarna zien we wel.”
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties