Donk: "Mignolet liep gewoon tegen mij aan"

Nico Wieme
| 32 reacties
Donk: "Mignolet liep gewoon tegen mij aan"
Foto: © SC

Ryan Donk mocht al na vijf minuten invallen voor de geblesseerde Carl Hoefkens. De Nederlander speelde een prima partij en was bovendien ook nog eens betrokken bij het doelpunt van Ronald Vargas.

De wedstrijd was amper afgetrapt of Ryan Donk mocht al invallen voor de geblesseerde Carl Hoefkens. “Ik heb geen idee wat voor blessure Carl heeft. Het ging allemaal zo snel. Voor mij is het momenteel belangrijk om matchritme op te doen. Door de opeenvolging van matchen kunnen we niet zo veel trainen”, aldus de verdediger.

 

De Nederlander werd centraal gekoppeld aan Antolin Alcaraz. Hoe verloopt de wisselwerking met de Paraguayaan? “Ik maak me geen zorgen om Alcaraz. Ik weet hoe hij speelt. Dat hij af en toe eens een balletje kapt, is geen probleem. Ik heb vertrouwen in hem.”

 

Nadat Nabil Dirar de bal hoog in het pak had gedropt, ging Donk het duel aan met Simon Mignolet. De STVV-doelman grabbelde compleet naast de bal, waardoor Ronald Vargas kon scoren. “Ik spring naar de bal”, analyseerde Donk de fase. “Ik raak de keeper zeker niet. Hij botst gewoon tegen mij. Bovendien raak ik ook nog de bal.”

 

Issame Charai moest lachen toen wij hem met deze woorden van Donk confronteerden. “Heeft hij dat gezegd tegen de pers? Wel, op het veld zei hij wel wat anders. Donk gaf onmiddellijk toe dat hij een fout had gemaakt. Natuurlijk zal hij dat tegen jullie nooit bekennen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties