Niemand ging met jackpot aan de haal in Genk

Philippe Crols
| 34 reacties
Niemand ging met jackpot aan de haal in Genk
Foto: © SC

Racing Genk won maandag voor de eerste keer dit seizoen voor eigen volk. Voor aanvang van de match keken heel wat mensen ook uit naar de zogenaamde 100.000 euro Kicks. Niemand slaagde er echter in om beide palen en de dwarsligger te raken.

De opzet is simpel: driemaal op doel trappen en je moet achtereenvolgens de paal, dwarsligger en de andere paal raken. Als dat lukt, krijg je als beloning 100.000 euro. 

Maandagavond mochten de eerste abonnementhouders hun kans wagen. Zij zullen kunnen beamen dat het allemaal toch niet zo eenvoudig is. Verder dan de paal kwamen de deelnemers niet.

Wie de paal kon raken, is wel zeker dat hij of zij volgend seizoen een gratis abonnement bij Racing Genk krijgt. Er ging trouwens geen enkele deelnemer met lege handen naar huis, want sponsor Cristal gaf iedereen een bak pils mee naar huis. 

Op de website van Genk loopt er op dit moment een poll in verband met de wedstrijd. "Hoeveel kans op slagen geeft u de deelnemers van de Cristal 100.000 Kicks?", luidt de vraag. Momenteel brachten een dikke 1.300 mensen hun stem uit. 34 procent onder hen geeft de deelnemers geen enkele kans. 6 procent is er dan weer van overtuigd dat het allemaal niet zo moeilijk is en geeft de ingeschreven abonnementhouders meer dan 50 procent kans.

Aanstaande zondag, voor aanvang van de topper tegen Anderlecht, volgt de tweede aflevering van deze 100.000 Kicks.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties