Frutos hervalt in oude hielblessure

De Nijs Michael
| 63 reacties
Frutos hervalt in oude hielblessure
Foto: © SC

Er pakken zich donkere wolken samen rond de toekomst van Nicolas Frutos. De aanvaller van Anderlecht heeft opnieuw last van de hielblessure die hem in 2007 al aan de kant hield. Volgens de kranten denkt de Argentijn aan stoppen met voetballen.

Eerder deze week liet Anderlecht weten dat Frutos last heeft van een lichte blessure aan de heupbuiger, maar de situatie van de Argentijn blijkt veel erger te zijn. HNB weet dat de aanvaller hervallen is in een hielblessure die hem in 2007 al maanden langs de kant hield. 

Frutos heeft al drie weken pijn als hij wandelt en traint. Ook tijdens de invalbeurten tegen Lokeren en Timisoara kon de goaltjesdief niet pijnvrij spelen. Volgens bronnen binnen de intieme kring van Frutos houdt de Argentijn nog drie opties open: de pijn verbijten en zijn contract bij paars-wit uitdoen, terugkeren naar een club in zijn thuisland of gewoon stoppen met voetballen.

Indepediente, de club die Frutos vier jaar geleden inruilde voor Anderlecht, toont alvast interesse om de aanvaller terug onder de vleugels te nemen. Frutos houdt de boot voorlopig echter af. Hij zou een transfer niet correct vinden ten opzichte van Anderlecht en bovendien schat hij de medische begeleiding bij paars-wit hoger in.

Een terugkeer naar Argentinië lijkt dus uitgesloten, waardoor de kans groter wordt dat Frutos zijn schoenen definitief aan de haak hangt. Het contract tussen hem en Anderlecht zou dan in onderling overleg ontbonden worden. De bestuurstop van Anderlecht is op de hoogte van de situatie, maar wil het probleem binnenskamers oplossen.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties