Van Haezebrocuk: "We missen een leider"

Van Haezebrocuk: "We missen een leider"
Foto: © SC

Hein Van Haezebrouck maakt met Racing Genk de verplaatsing naar Kortrijk. Voor de trainer van de Limburgers een speciale wedstrijd.

Hein Vanhaezebrouck verwacht een moeilijke wedstrijd tegen zijn ex-club. Als Racing Genk kan winnen is een plaats binnen de top zes plots niet meer zo ver af. "Het wordt moeilijk, want KVK is thuis sterker dan uit. Het speelde identiek dezelfde wedstrijden als wij en heeft één punt meer. Dat zegt veel over die ploeg", aldus Van Haezebrouck in HLN.

De Limburgers hebben hun barslechte start van de competitie achter hun gelaten en staan stillaan terug onder de mensen. Toch blijft Vanhaezbrouck aandringen op nieuwe spelers. Hij hekelt het gebrek aan een topschutter en een echte leider. "Een scorende spits stond nummer 1 op mijn verlanglijstje, maar door omstandigheden kwam die er niet. Het manco is er nog altijd. Dat onze topschutter na 14 matchen vier goals heeft, waarvan 2,5 op strafschop, zegt eigenlijk genoeg."

Van Haezebrouck is ook kritisch voor zichzelf. Hij geeft toe dat hij ook fouten heeft gemaakt. "Iedere match zie je in een analyse dat je verkeerde keuzes hebt gemaakt. Maar dat antwoord heb je pas na een wedstrijd." (AN)
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties