Babel wil vertrekken bij Liverpool

Mathias Dumarey
| 5 reacties
Babel wil vertrekken bij Liverpool
Foto: © SC

Ryan Babel (foto) is het beu bij FC Liverpool. Hij wil zo snel mogelijk vertrekken bij de Engelse club. In de winterstop wil hij met het bestuur van Liverpool om de tafel gaan zitten.

Vorige week had Ryan Babel in een Nederlands weekblad laten weten dat hij wilde vertrekken bij Liverpool. Lang heeft het niet geduurd eer de Engelse media het bericht oppikten. "Ik heb met de manager gesproken, maar het heeft geen zin. Ik kan heel weinig met de feedback die hij me geeft. Ik moet eerlijk zijn met mezelf en moet verder kijken dan Liverpool", aldus de Nederlandse international.

Babel is het gebrek aan speelkansen spuugzat op Anfield Road. "In mijn eerste seizoen hier werd ik nog verkozen tot talent van het jaar, maar in het jaar erop heb ik nooit twee wedstrijden naeen mijn kans gekregen om te tonen wat ik kan. Dat is toch vreemd? Ik weet niet waarmee het te maken heeft", aldus de spits.

Babel wil een transfer naar Ajax, zijn oude club, niet uitsluiten. "Als alles tegenzit, of meezit, kom ik terug naar Ajax", aldus Babel.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties