Chevalier: "De interesse van Anderlecht raakt me"

Steurbaut Kersten
| 19 reacties
Chevalier: "De interesse van Anderlecht raakt me"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Teddy Chevalier staat in de belangstelling van Anderlecht. De 22-jarige aanvaller van Zulte Waregem wil echter niet te veel aandacht besteden aan paars-wit. “Ik kan me ook niet inbeelden dat Zulte Waregem me zomaar laat gaan.”

Zulte Waregem haalde Chevalier afgelopen zomer weg bij tweedeklasser Boussu Dour, vorig jaar derde nationale. Vijf maanden later heeft de snelle Fransman al acht streepjes achter zijn naam in de Jupiler Pro League en lokte hij de interesse van competitieleider Anderlecht.

Chevalier blijft er voorlopig rustig onder. “Ik werd ervan op de hoogte gebracht, maar ik wil er niet te veel aandacht aan besteden”, zegt hij in Sport/Voetbalmagazine. “Het raakt me wel, zeker als je weet welk parcours ik al aflegde.”

De jonge flankspeler weet dat hij nog veel te leren heeft op het hoogste niveau. “Ik moet intelligenter voetballen en beter tussen de linies lopen. Rennen als een idioot, dat kan iedereen. Er is nog een grote progressiemarge, maar ik moet pas op mijn 25e of 26e op mijn best zijn.” (AN)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties