Kesler niet onder de indruk van stappen Wenger

Kesler niet onder de indruk van stappen Wenger
Foto: © SC

Henk Kesler (foto), directeur betaald voetbal bij de Nederlandse voetbalbond (KNVB), is niet bepaald onder de indruk van de dreigementen van Arsenal-manager Arsène Wenger. "Laat die dagvaarding maar komen", aldus Kesler.

Het dispuut tussen de KNVB en Arsène Wenger draait om de blessure die Robin Van Persie opliep in de vriendschappelijke interland van vorige maand tegen Italië. De Nederlander raakte zwaar gekwetst aan de enkel en zou pas in maart weer aan voetballen kunnen denken. Arsène Wenger wil hierom een financiële compensatie krijgen.

"Voordat ze van alles gingen roepen, hadden ze beter eerst eens in de FIFA-reglementen gekeken. Spelers zijn altijd verzekerd voor hun club, ook als ze met de nationale ploeg op weg zijn", aldus Henk Kesler in het tv-programma Voetbal International.

Wenger had eerder gezegd dat hij de KNVB zou dagvaarden om een compensatie te krijgen. "Ik verwacht een schadevergoeding voor de schade die we oplopen in de strijd om verschillende prijzen, en zijn salaris", had de Fransman gezegd.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties