Ogunjimi: "Maak een fout bij mijn eerste doelpunt"

Ogunjimi: "Maak een fout bij mijn eerste doelpunt"
Foto: © SC

Ondanks het gelijkspel had Marvin Ogunjimi reden om te vieren. De 22-jarige aanvaller zag zijn wedstrijd bekroond met twee doelpunten. Woensdag of donderdag wordt hij vader van een zoontje, Jayden-Robert.

“We mogen tevreden zijn”, zegt Ogunjimi. “We hebben voor het eerst in een lange periode een goede wedstrijd gespeeld. Na de 2-2 drukken we nog door, jammer dat die 3-2 niet meer valt.”

Het eerste doelpunt kwam er na een rommelige fase voor het doel van Sammy Bossut. “Volgens mij maak ik zelfs een fout”, geeft Ogunjimi toe. “Na een flipperkastfase heeft de doelman de bal vast en ik trap hem uit zijn handen.”

Ogunjimi zit dit seizoen met een beperkt aantal speelminuten al aan vijf doelpunten in de competitie en één in de beker. “Deze twee doelpunten doen heel veel deugd. Woensdag of donderdag word ik vader van een zoontje, Jayden-Robert. Ik ben nog jong, maar ik ben er klaar voor. Iets mooiers in de wereld bestaat er niet.”

“Vanwaar komt de naam? Ik vind Jayden gewoon een mooie naam en de opa heet Robert. En dubbele namen zijn in de mode, niet”, lacht de Antwerpenaar.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties