Berrier: "Klaar voor vertrek bij Zulte Waregem"

Nico Wieme
| 28 reacties
Berrier: "Klaar voor vertrek bij Zulte Waregem"
Foto: © SC

Volg Zulte Waregem nu via WhatsApp!

Sinds enkele weken krijgen we opnieuw de beste Franck Berrier te zien. De Fransman haalt weer een hoog niveau bij Zulte Waregem en heeft een duidelijk doel voor ogen: ten laatste komende zomer wil hij een transfer.

Hoewel er de voorbije zomer heel wat belangstelling was voor Franck Berrier, bleef de middenvelder toch bij Zulte Waregem. “Ik weet niet of clubs als Racing Genk te weinig hebben geboden voor mij. Maar eigenlijk interesseerde mij dat ook niet”, zegt de Fransman aan de VRT.

 

“Deze zomer ben ik uit respect gebleven bij Zulte Waregem. Dat was een kwestie van principes. Zulte Waregem heeft mij uit de Franse derde klasse gehaald en dat ben ik niet vergeten”, gaat Berrier verder.

 

“Maar nu ben ik wel klaar voor een vertrek. Als de clubs er nu uitgeraken en het team spreekt mij aan, dan ben ik weg. Is het niet in januari, dan wel komende zomer. Of ik al een concrete aanbieding heb? Daar is mijn manager mee bezig. Als de tijd rijp is, dan zal hij het wel laten weten. Nu weet ik nog van niets”, eindigt Berrier.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties