Villa: “Ik wil naar Engeland”

Villa: “Ik wil naar Engeland”
Foto: © SC

De kleine aanvaller van het Spaanse Valencia wil spelen in de Premier League. Hij is naar eigen zeggen klaar voor een volgende stap in zijn carrière.

David Villa staat al al lang in de belangstelling van binnen-en buitenlandse clubs. Toch bleef hij tot nu toe bij zijn club Valencia. Nu wil hij een nieuwe uitdaging en die hoopt hij te vinden over het Kanaal.

“De Premier League is prachtig. Ik volg de competitie en er spelen heel wat vrienden van me”, vertelt de pocketspits aan The Times. Zijn droom kan in vervulling gaan, want Manchester United, Manchester City en Chelsea volgen zijn verrichtingen aandachtig.

Toch laat Villa zich niet gek maken. “Het enige wat ik kan doen is rustig blijven en zoveel mogelijk goals scoren voor mijn club en de nationale ploeg. Juni en juli zijn nog zo ver weg. Als het zo ver is zal ik mijn situatie eens rustig bekijken.”

Scoren is geen probleem voor de aanvaller van Valencia. In 148 competitiewedstrijden voor Valencia scoorde hij al 98 keer. De bekercompetitie is daar nog niet bijgeteld. Ook voor Spanje vindt hij het doel met de ogen dicht.

 
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties