Belgische top denkt aan Laurienté

De Nijs Michael
| 9 reacties
Belgische top denkt aan Laurienté
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De wintermercato gaat weldra van start en dat zorgt voor heel wat transfergeruchten. Zo wordt Alexandre Laurienté van tweedeklasser FCV Dender aan een hele resem binnen- en buitenlandse clubs gelinkt.

Laurienté is een middenvelder die zijn opleiding genoot bij de Franse clubs Racing Club de Paris en Chateauroux. Bij de laatst genoemde club stootte de jeugdinternational ook door naar de A-kern, maar intussen is de twintigjarige Fransman actief in de Belgische tweede afdeling.

Laurienté tekende afgelopen zomer een contract voor één seizoen met optie bij Dender. De Fransman liet er zich regelmatig opmerken door zijn sterke prestaties en dat is ook de Belgische toppers niet ontgaan. Onder meer Anderlecht, Standard, AA Gent en Westerlo volgen de middenvelder op de voet.

De kans dat Laurienté ook volgend jaar bij Dender speelt, is klein. De zaakwaarnemer van de Fransman bevestigde tegenover Voetbalbelgie.be namelijk dat een vertrek nakend is. Naast de interesse uit de Jupiler League kan de Fransman ook rekenen op de belangstelling van het Duitse Fortuna Düsseldorf en het Spaanse Racing Santander.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties