Sir Alex Ferguson: "Dit aanvaard ik niet"

Manuel Gonzalez
| 3 reacties
Sir Alex Ferguson: "Dit aanvaard ik niet"
Foto: © SC

Sir Alex Ferguson reageerde ontgoocheld nadat Manchester United in de derde ronde van de FA Cup werd uitgeschakeld door derdeklasser Leeds United.

Voor de eerste keer sinds 1984 werd Manchester United geklopt in de FA Cup door een team uit een lagere divisie. Toen viel die eer te beurt aan Bournemouth. Voor Sir Alex Ferguson persoonlijk is het de eerste keer dat hij met zijn team Man Utd bij de eerste beurt (in de derde ronde) er meteen uitligt. Ferguson is manager van United sinds 1986.

"Ik ben in shock. Deze wanprestatie had ik niet verwacht. Leeds is dan misschien wel een team uit League One, ze beschikken over veel kwaliteiten. Dat hebben ze vandaag getoond. Maar mijn jongens stonden te slapen. Ik aanvaard dit niet."

"Daarbij telde de scheidsrechter maar vijf minuten extra tijd, terwijl er blessures waren en vijf vervangingen. Ik begrijp het niet. Maar ik zoek geen excuses. Leeds won verdiend."

"De eerste helft was rampzalig. Niemand kan zeggen dat hij vandaag een voldoende heeft gehaald, behalve misschien invaller Valencia. In de tweede helft ging het beter. Maar wij moeten thuis tegen Leeds United altijd scoren. Het is echt onaanvaardbaar."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties