STVV speurt in binnen- en buitenland

De Nijs Michael
| 2 reacties
STVV speurt in binnen- en buitenland
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Sint-Truiden beleeft een goed seizoen. De neo-eersteklasser draait probleemloos mee in de middenmoot van het klassement, maar daardoor hebben enkele spelers de interesse van andere clubs gelokt. STVV speurt dan ook naar mogelijke alternatieven.

STVV haalde eerder al Jérémy Perbet (foto) in huis, maar de transfer is nog niet volledig afgerond. "Perbet is nog niet rond op clubniveau. Maar deze week raken we het wel eens", verzekert voorzitter Roland Duchâtelet, die geen prioriteit maakt van extra wintertransfers, in HBvL. "Kunnen die versterkingen onmiddellijk naar ons komen, dan is dat des te beter. Maar noodzakelijk is dat zeker niet."

Sint-Truiden houdt vooral rekening met een vertrek van Simon Mignolet en Cephas Chimedza. Als mogelijke vervangers circuleren de namen van Mark Volders (Moeskroen) en Sven Kums (Kortrijk). Maar daar blijft het niet bij, ook de namen van Jérémy Sapina (Moeskroen), Olivier Vinamont (Eupen), Jérôme Colinet (Eupen), Peter Van Der Heyden (FSV Mainz) en Stijn Wuytens (PSV) duiken op in het lijstje met mogelijke versterkingen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties