Coulibaly: "Wie weet met Gent CL tegen Bayern"

Gert-Jan Weyters
| 21 reacties
Coulibaly: "Wie weet met Gent CL tegen Bayern"
Foto: © SC

Volg KAA Gent nu via WhatsApp!

Elimane Coulibaly had het in zijn eerste maanden bij AA Gent niet onder de markt. Intussen is hij met zes treffers de clubtopschutter.

Coulibaly geeft toe dat hij het niet makkelijk had in de eerste maanden bij AA Gent. "Ik was gefrustreerd omdat ik niet eerder mijn kans kreeg. Het vrat aan mij, maar ik wist dat mijn kans zou komen. Ik wil nu zo ver mogelijk geraken. Mijn ambitie is om hogerop te spelen", aldus HNB.

De Senegalees heeft het tot nu toe niet makkelijk gehad in de voetbalwereld. Steeds twijfelden de mensen aan zijn kwaliteiten. "Veel mensen lachten me uit. Vroeger geloofde niemand in me. Toen ik in tweede klasse ging spelen, toen ik naar eerste ging met Kortrijk, toen ik voor AA Gent koos. Maar ik heb altijd beter gepresteerd dan iedereen dacht."

De boomlange spits denkt zelfs al aan een volgende fase in zijn carrière. "Mijn broer woont in München, voor Bayern spelen is dan ook mijn droom. Dat wil ik zelfs gratis gaan doen. Het is misschien niet realistisch, maar voor een ander Duits team spelen en dan tegen Bayern voetballen... Wie weet volgend seizoen in de Champions League met Gent tegen Bayern!", aldus een optimistische Coulibaly.
(AN)

 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties