Van Holsbeeck: "Gaan niet naar Luik voor nieuwe veldslag"

Steurbaut Kersten
| 31 reacties
Van Holsbeeck: "Gaan niet naar Luik voor nieuwe veldslag"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Zondag staat de eerste topper tussen Standard en Anderlecht sinds het ‘incident Witsel-Wasilewski’ op het programma. “Wij gaan naar Sclessin om te voetballen”, zegt Anderlecht-manager Herman Van Holsbeeck.

Bij paars-wit willen ze ten alle prijze een herhaling van de non-match in augustus vermijden. “Onze intentie is er vooral een zeer goeie voetbalwedstrijd van te maken”, zegt Van Holsbeeck in HLN. “De nadruk moet zondag op het voetbal liggen, wij gaan niet naar Luik om nog eens een veldslag mee te maken.”

 

Even speelde het idee om met truitjes met ‘Fairplay’ te voetballen. “Het is beter dat we het op het veld tonen. Het mag hard zijn, maar het moet sportief blijven, met respect voor mekaar. Help de tegenstander recht na een overtreding: dat soort zaken.”

 

Een Brusselse zege slaat Standard nog verder terug in het klassement. “Wij willen alles winnen, ook op Standard. Een gelijkspel zou misschien niet slecht zijn op Sclessin, maar wij willen winnen. Wij zitten in een positieve spiraal en willen die doortrekken.” (AN)
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties