Leye: "Hebben twee punten verloren"

Steurbaut Kersten
| 8 reacties
Leye: "Hebben twee punten verloren"
Foto: © SC

Mbaye Leye kreeg tegen Westerlo drie uitstekende mogelijkheden om AA Gent de drie punten te bezorgen. De Senegalees wrong ze alle drie vakkundig de nek om.

Het was Leye z'n dagje niet in het Kuipje. Tegen Club Brugge knalde hij het leer nog hoog in het doel voorbij Stijnen. In Westerlo wilde de bal niet over de doellijn.
 

“We hebben vandaag twee punten verloren. De ploeg heeft goed gewerkt, maar miste efficiëntie. Iedereen was heel ontgoocheld in de kleedkamers. Ik ook. Ik had vandaag twee of drie kansen om een doelpunt te maken”, beseft Leye.


In het eerste kwartier knalde hij op De Winter, net voor rust mikte hij een lobbal naast en in de slotfase miste de Buffalo-spits alleen voor doel volledig zijn controle. “Die lob was misschien niet de beste oplossing. Je moet die bal dan gewoon tegen de netten trappen en niet ernaast.”


Gent bleef wel al voor de tiende keer op rij ongeslagen. “Maar we pakken wel slechts twee op zes na Nieuwjaar. We hebben de punten nodig om ons zo snel mogelijk te verzekeren van de play-offs.” (AN)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties