Jacobs: "Frutos heeft nog altijd pijn"

Mathias Dumarey
| 4 reacties
Jacobs: "Frutos heeft nog altijd pijn"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Nicolas Frutos verscheen in 2010 wel al eens tussen de lijnen, maar het vergaat de Argentijnse spits nog altijd niet goed. Volgens Anderlecht-trainer Ariël Jacobs heeft de spits nog steeds last van pijn.

Ariël Jacobs wisselde zaterdagavond in de bekerwedstrijd Tom De Sutter voor Matias Suarez en niet voor diens landgenoot Nicolas Frutos. "Misschien was hij teleurgesteld, maar Nicolas vertelde me vooraf dat hij niet aan de match kon beginnen. Dan kan hij wat mij betreft ook geen uur aan", aldus Jacobs in de GvA en HNB.

Frutos herstelt nog steeds van een achillespeesblessure. Hij mocht uiteindelijk toch nog invallen tijdens de slotfase van de wedstrijd en was meteen ook beslissend bij het doelpunt van Cheikhou Kouyaté. "Invallen doet hij momenteel wel goed, hij zorgt steeds voor gevaar."

"Ik had gehoopt dat hij in januari klaar zou zijn voor een basisplaats. Hij heeft ook enkele weken goed getraind. Op stage ging het goed, maar vrijdag ging het echt niet. Hij klaagt over spierpijn. Op training praat ik dagelijks met hem. Voorlopig gaat het dus niet. Of het een mentale kwestie is? Dat is altijd zo bij voetballers. Ik denk dat hij te veel schrik heeft om weer geblesseerd te raken", besluit Jacobs. (AN)
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties