Mancini: "Dit was pijnlijke nederlaag"

Mathias Dumarey
| 2 reacties
Mancini: "Dit was pijnlijke nederlaag"
Foto: © SC

Manchester City werd gisteren door stadsgenoot en rivaal Manchester United uit de finale van de League Cup gehouden. City-trainer Roberto Mancini baalde na afloop van de wedstrijd.

Manchester City begon aan de return op Old Trafford met een 2-1 voorsprong, maar uiteindelijk moesten de blauwhemden na een laat doelpunt van Wayne Rooney alsnog de duimen leggen voor de grote rivaal. De partij eindigde op een 3-1-zege voor Manchester United.

"We hebben in totaal slechts tien minuten onder druk gestaan. Verder hebben we best wel goed gespeeld, maar we waren ongelukkig. Dit doet pijn", aldus Roberto Mancini na de wedstrijd.

Zijn collega sir Alex Ferguson was uiteraard heel tevreden. Hij had ook lof voor de supporters van zijn ploeg. "Ze steunden ons geweldig. Wanneer Old Trafford zo sfeervol is, reageren de spelers daarop. Zij hebben ons naar de overwinning geschreeuwd. Ze waren werkelijk fantastisch", aldus de Schot. Over de wedstrijd zelf was hij natuurlijk ook te spreken. "We hebben heel wat kansen gemist en hadden ook het geluk dat Edwin Van der Sar ons kort na de rust in de wedstrijd hield met een geweldige redding. Daarna waren we absoluut geweldig en konden we wel zes of zeven keer hebben gescoord", besloot Ferguson.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties