Pieroni: "Mijn balans oogt positief"

Nico Wieme
| 13 reacties
Pieroni: "Mijn balans oogt positief"
Foto: © SC

Luigi Pieroni kroonde zich bij zijn debuut voor de Buffalo’s meteen tot matchwinnaar. De Waalse spits scoorde tegen Club Brugge het enige doelpunt van de match en keek dan ook met voldoening terug op zijn maidenmatch.

“Ik ben in een goede groep terechtgekomen, die mij ook meteen goed opgevangen heeft”, gaf Luigi Pieroni een compliment aan zijn nieuwe teamgenoten. “Het is ook positief dat ik in een ploeg ben terechtgekomen die al goede resultaten heeft neergezet.”

 

Finale

Wenkt nu de finale voor AA Gent? “We zijn twee matchen verwijderd van de Heizel. In principe kunnen we ieder team aan. Zeker als je ziet dat we op Club vier keer scoren en dat we ook thuis tegen hen een goede match hebben gespeeld. De finale moet haalbaar zijn.”

 

In de loop van de tweede helft moest Pieroni naar de kant, maar er is niets aan de hand. “Ik voelde een beetje krampen opkomen. Dat is normaal, want ik heb lang niet gespeeld. Ik stel me nu volledig ten dienste van de Buffalo’s en ik wil dan ook telkens het maximum geven, ook al ben ik nog niet 100 procent fit.”

 

Balans positief

De ex-Rode Duivel beweerde niet verbaasd te zijn dat hij mocht starten. “Ik had het aan de hand van de trainingen voelen aankomen. Ik voelde mij goed tijdens de match, ook bij mijn vervanging. Mijn balans oogt positief: ik heb een twee- tot drietal kansen gehad en ik heb gescoord.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties