Geraerts: “We zullen onze huid duur verkopen”

Geraerts: “We zullen onze huid duur verkopen”
Foto: © SC

Club Brugge kroop gisteren door het oog van de naald. Blauwzwart geraakte in extremis voorbij Westerlo. Karel Geraerts zag zijn ploeg verdiend winnen en is klaar voor woensdag.

"We hebben vandaag genoeg kansen gekregen om wel twee wedstrijden op rij te winnen. Overbodig te zeggen dat deze zege ruimschoots verdiend is.”, zegt Geraerts op de clubwebsite. “Maar het is een niet te ontkennen feit dat we meer tot scoren moeten komen. We kwamen drie of vier keer alleen voor De Winter maar we slaagden er niet in om de zaak af te maken.”

De ingevallen Joseph Akpala liet Club Brugge Juichen, maar nam hij ook de twijfel weg? “Die is er nooit echt geweest. Akkoord, we werden uitgeschakeld in de beker en maakten een slipper in Genk, maar zoiets kan gebeuren. De zege komt alleszins wel op tijd want woensdag wacht er ons de moeilijke verplaatsing naar Anderlecht. De manier waarop ze gisteren voor de dag kwamen bij Germinal Beerschot, bewijst dat ze klaar zijn voor onze komst.”

“Maar wij zullen onze huid duur verkopen. Anderlecht is torenhoog favoriet want ze haalden toch een indrukwekkende 34 op 36. Wat dat betreft, staan ze dan ook verdiend op de eerste plaats. Bovendien ligt de situatie ook anders. Toen de wedstrijd werd afgelast, zaten wij in een goeie periode en voetbalde Anderlecht toch een stuk minder. Nu zijn de rollen precies omgekeerd.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties