Mourinho wil terug naar Premier League

Ward Callens
| 6 reacties
Mourinho wil terug naar Premier League
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

José Mourinho wil graag terugkeren naar de Premier League. De Portugese oefenmeester is zelfs bereid om de opstapclausule van 7 miljoen euro te betalen zodat hij Inter komende zomer kan verlaten. Dat meldt News of the World.

José Mourinho ligt overhoop met het Inter-bestuur omdat de club weigerde geld vrij te maken voor de transferperiode in januari. Bovendien verklaarde de Inter-trainer tegenover de Portugese pers dat zijn job constant bedreigd wordt en dat hij niet echt warm loopt voor Italië.

 

In het contract van de oefenmeester staat dat hij Inter een bepaalde som verschuldigd is als hij vroegtijdig opstapt, en andersom moet Inter hem een premie betalen als de club zijn contract vroegtijdig stopzet.

 

Als The Special One komende zomer beslist om de Italiaanse kampioen vroegtijdig te verlaten, zou Liverpool alvast geïnteresseerd zijn in zijn diensten. Als Rafa Benitez er niet in slaagt de Reds naar de Champions League te loodsen, zal hij immers zo goed als zeker zijn biezen moeten pakken.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties