Wij zoeken vaste medewerkers

Steurbaut Kersten
Wij zoeken vaste medewerkers
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Heb je een vlotte pen? Ben je meer dan gewoon geïnteresseerd in sport en voetbal? Op zoek naar een vaste job? Dan is dit zeker iets voor jou.

Voetbalkrant.com, Sport-planet.eu en Belgiumsoccer.be bieden je een vaste baan en de kans om je eerste stappen te wagen in de journalistieke wereld. Ga op zoek naar sportnieuws heet van de naald, volg wedstrijden live in het stadion en breng verslag uit, interview de beste Belgische sport- en voetbalsterren, van Boussoufa tot Yanina Wickmayer.

Word redacteur bij ons en lanceer je journalistieke carriëre. Voetbalkrant.com, sport-planet.eu en Belgiumsoccer.be krijgen dagelijks meer dan 30.000 unieke bezoekers over de vloer, dus je werk zal niet onopgemerkt blijven op het internet.

Wij zijn ook op zoek naar:

* Een technicus met een grondige kennis van de systemen html, javascript, jquery, php en mysql. Meer info
* Een vertaler Nederlands-Frans. Meer info

Of je nu net de schoolbanken verlaat of al wat meer levenservaring hebt, iedereen kan bij ons terecht. Een journalistieke achtergrond is een pluspunt, maar geen voorwaarde voor deze job. Je werkt regelmatig op locatie (stadion, persconferentie, ...) maar je bent ook actief van thuis uit. Files zijn dus zo goed als verleden tijd. Een pc en een internetverbinding zijn alles wat je nodig hebt om aan de slag te gaan.

Klaar voor de uitdaging? Stuur dan je CV en twee artikels door op volgende url :

http://nucleus.voetbalkrant.com/hrm/jobs.php

Richtlijnen voor de artikels:

1. Maak een verslag van 1.000 à 1.200 tekens over de wedstrijd Manchester United - Chelsea op basis van deze beelden: http://www.youtube.com/watch?v=MAWzl3mkvBQ
2. Schrijf een interview van 1.000 à 1.200 tekens met Jean-Marie Dedecker op basis van zijn reactie op Actua TV, doorlopende tekst. U vindt het interview hier: http://bongo.zoomin.tv/videoplayer/index.cfm?id=364594&mode=normal&quality=2&pid=sportplanetdp

 
Hopelijk mogen we je binnenkort verwelkomen in ons team!

Kandidaten die in aanmerking komen voor het Activaplan én die recht hebben op een werkkaart worden extra aangemoedigd om te solliciteren (langdurig werkzoekend, jonger dan 26 jaar, 50plussers, …).
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties