KFCO.Gent wint verdiend op St.Denijs.

Hendrik De Vriesere

Het een collectieve thuisploeg die in het offday ging, tegen een goed en counterend KFCO.Gent. Het was De Bruycker die zorgde voor het verschil, hij scoorde driemaal.

St - DENIJS - OLYMPIA 1 - 4

Bij de voorbeschouwing in de krant van zaterdag , liet St - Denijs me verstaan dat we geen schijn van kans hadden op puntengewin .St - Denijs draaide op volle toeren , vormde een hecht blok , weinig tegengoals , het zag er niet goed uit voor deze leuke derby , tenminste voor Olympia . Inderdaad de eerste 10' van de wedstrijd mocht onze goallie Patrice Van Der Straeten al zijn kunde ten toon spreiden om erger te voorkomen . De volgende 80' heeft Olympia van dat hecht blok brandhout gemaakt , heeft Olympia hun motor doen sputteren en heeft Olympia 4 doelpunten mooi in het mandje gedeponeerd . Wel moet ik zeggen , hoed af voor de mensen die het terrein zo mooi bespeelbaar hebben gemaakt . Op dit veld voelde onze spits Jurgen De Bruycker zich best in zijn sas en tekende zijn eerste van de dag aan in de 27', 0 - 1. Net voor de rust was keeper Patrice bij de les om de gelijke stand te voorkomen . In de tweede helft speelde Olympia , St Denijs van het kastje naar de muur , met in de 51' de 0-2 door wie...juist Jurgen De Bruycker en wie scoorde 0-3 in de 62' ...juist Jurgen De Bruycker en hij had zijn hattrick beet , we zullen hem missen volgend seizoen . Uitblinkers kan ik moeilijk noemen vandaag , want we speelden als een hecht blok met de motor op volle toeren . De kers op de taart kwam dan nog in de 76' door Walid D'hakouani die met een wereldgoal , een magistrale lob , de keeper van St - Denijs het nakijken gaf  0 - 4 .Het eerreddend doelpunt werd dan nog aangetekend in de 90' door invaller Joffrey Leytens 1 - 4 . Er rest me nog alleen een dikke proficiat te wensen aan de jongens van voorzitter de heer Rudy Lenssens voor deze hartverwarmende wedstrijd . Volgende week word het zeker geen makkie op verplaatsing naar Merendree , supporters we rekenen weer volledig op jullie steun .