Ouaddou kapt met de Marokkaanse ploeg

Mathias Dumarey
| 1 reacties
Ouaddou kapt met de Marokkaanse ploeg
Foto: © SC

Abdeslam Ouaddou wil niet langer uitkomen voor de Marokkaanse nationale ploeg. De verdediger van AS Nancy baalt ervan dat het land nog steeds geen nieuwe bondscoach heeft aangesteld.

Abdeslam Ouaddou wil zich in de eerste plaats enkel op zijn club AS Nancy richten, maar hekelt ook het feit dat er nog altijd geen nieuwe bondscoach is aangesteld. "Als we er nu al één hadden gehad, was ik misschien wel nog doorgegaan", sneerde Ouaddou richting Marokkaanse voetbalbond.

Ouaddou was een belangrijke speler voor Marokko. "Ik speelde meer dan tachtig interlands en nam ook al vier keer deel aan de Afrika Cup. Dat was een enorme eer. Als we iemand als Jean Tigana of Luis Fernandez hadden kunnen strikken als bondscoach, was ik misschien toch nog doorgegaan met de nationale ploeg", aldus de speler in de Franse pers.

Ouaddou (31) voetbalt voor AS Nancy, maar heeft er ook een verleden opzitten bij Stade Rennes, FC Fulham, FC Valenciennes en Olympiakos Piraeus. Ouaddou speelde zijn laatste interland voor Marokko op 11 oktober 2008. (AN)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties