Bordeaux met volste vertrouwen naar Olympiakos

Ward Callens
| 0 reacties
Bordeaux met volste vertrouwen naar Olympiakos
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Bordeaux speelt vanavond tegen Olympiakos de heenwedstrijd van hun achtste finale van de Champions League. De leider in de Franse Ligue 1 vertrekt met het volste vertrouwen naar Griekenland.

In afwezigheid van de geblesseerde Alou Diarra zal Marc Planus (foto) dinsdagavond de kapiteinsband aantrekken bij Bordeaux. “Het is een hele eer wanneer de clubleiding je vertrouwen schenkt en geeft me extra motivatie”, vertelt de 27-jarige verdediger.

“Maar je moet weten dat de motivatie er sowieso al is wanneer je in de achtste finale van de Champions League speelt”, vervolgt hij. “We bevinden ons in de best mogelijke omstandigheden om Olympiakos partij te geven. Alles draait goed, zelfs in afwezigheid van Alou.”

Bordeaux was tijdens de voorbije herst oppermachtig in de Ligue 1, maar speelt sinds januari niet meer zo autoritair. Planus is ervan overtuigd dat Bordeaux in de Champions League zijn oude vorm weer kan terugvinden. “De Champions League is een klasse apart. De matchen die wij hebben gespeeld in de poulefase waren van een veel hoger niveau dan die van in het kampioenschap”, aldus Planus.

 
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Ligue 1

Nieuwste reacties