Babel weet nu wat hij moet doen

Yves Dekoning
| 0 reacties
Babel weet nu wat hij moet doen
Foto: © SC

Zal Ryan Babel dan toch nog doorbreken bij Liverpool FC? De Nederlander had het lastig bij de Reds en kwam enkele keren in aanvaring met de manager. Toch mocht hij niet weg.

Dat Ryan Babel een talentvolle aanvaller/winger is staat buiten kijf. Toch kon de 23-jarige Nederlander geen basisplaats veroveren bij Liverpool FC. Met het WK voor de deur, sloeg de paniek toe en dat leidde tot enkele conflicten met manager Rafael Benitez. Hoewel Liverpool dit seizoen totaal niet draaide, kreeg Babel nauwelijks nog speelkansen.

In januari was Babel openlijk aan het flirten met een hele reeks ploegen. Benitez wou hem echter niet verkopen. De Spanjaard bleef herhalen dat Babel een toekomst had op Anfield en geduld moest hebben. Nu hebben ze eindelijk alles uitgepraat en ziet de jonge aanvaller het weer helemaal zitten. Opeens is hij ook terug opgedoken in de wedstrijdkern.

Babel: "Ik heb een goed gesprek gehad met de manager en weet nu wat ik moet doen. Ik ga me concentreren op hard werken, mijn best doen en geduld hebben. Ik hoop mee te spelen in Unirea. Met Liverpool proberen we elke mogelijke trofee te winnen. Op dit moment kunnen we alleen de Uefa League nog winnen, en dus gaan we die absoluut proberen te winnen."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties