Weber: "Lukaku kan iedere verdediger aan"

Weber: "Lukaku kan iedere verdediger aan"
Foto: © SC

Josip Weber, ex-Belgisch international en geboren en getogen en weer wonend in Kroatië, zal de oefenpot tussen België en zijn geboorteland met veel interesse volgen. De ex-spits is vooral onder de indruk van Romelu Lukaku (foto).

Josip Weber vindt dat Kroatië de nieuwe ploeg van de Rode Duivels niet mag onderschatten. "De Belgen hebben meer klasse en kwaliteit dan de resultaten van de jongste jaren doen vermoeden. Met Romelu Lukaku hebben ze nu een snelle en sterke spits die maar al te goed de goal weet staan. Achterin staan de Kroaten wel sterk, maar Lukaku heeft tegen iedere verdediger een kans", aldus de ex-aanvaller van Cercle Brugge en Anderlecht op Sporza.

Noch Kroatië noch de Belgen zijn aanwezig op het WK in Zuid-Afrika. Voor beide landen is het een nieuwe start. "Daarom is het voor beide landen ook een interessante wedstrijd. Een goed resultaat is belangrijk, want elke ploeg wil met extra vertrouwen starten aan de EK-kwalificatiecampagne. Kroatië zal alleszins gemotiveerd starten om revanche te nemen op het missen van het WK. Voor wie ik supporter? Voor goed voetbal. Laat ons zeggen dat een gelijkspel het beste zou zijn", besluit een diplomatische Weber. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties