KFCO kwam niet verder dan een gelijkspel op Kleit.

Hendrik De Vriesere

De thuisploeg schiep de beste kansen om de overwinning uit de brand te slepen,op enkele tegenaanvallen was het KFCO.Gent die dan eens dreigde. Maar het bleef na negentig minuten 0-0 op het scorebord, een mooie puntendeling met ploegen die er voor gingen.

KLEIT - OLYMPIA 0 - 0

We zullen het geweten hebben . Tegen een ploeg in puntennood spelen zijn altijd aartsmoeilijke wedstrijden . Nochthans , de eerste helft trok Olympia het laken volledig naar zich toe . Olympia , wilde er iets leuk van maken voor de toeschouwers , met bij momenten oogstrelend voetbal , maar Kleit wilde of kon niet meedoen met dit voetbal . Ik kan het begrijpen , voor hen telden alleen de punten , op welke manier had geen belang . Olympia had de eerste helft ook verzuimd de aangeboden kansen te verzilveren en dan word het natuurlijk moeilijk . Ruststand 0 - 0 . In de tweede helft begonnen we het spelletje van Kleit mee te spelen , toen was het hek helemaal van de dam . Het gevolg was dat onze keeper Patrice , de meubelen nog kon redden in de 70' en 71' of we konden huiswaarts zonder puntengewin . Eerlijkheidshalve gebied me te zeggen dat deze 0 - 0 uitslag de juiste weergave van de wedstrijd is . Volgend weekend spelen we onze uitgestelde thuiswedstrijd tegen Aalter op ZATERDAG 13 MAART OM 18H00 .Supporters terug rekenen we op jullie steun.