"Hiddink heeft bij ons nog niets getekend"

Mathias Dumarey
| 0 reacties
"Hiddink heeft bij ons nog niets getekend"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De Nederlandse media meldden al dat Guus Hiddink (foto) Ivoorkust gaat coachen op het WK voetbal in Zuid-Afrika. Bij de voetbalbond van het Afrikaanse land meldt men vandaag dat de Nederlander helemaal nog niets ondertekende.

Jacques Anoma, de bondsvoorzitter van Ivoorkust, benadrukt dat er nog steeds niets is ondertekend. Nochtans werd overal al melding gemaakt van het nieuws dat Guus Hiddink Ivoorkust zou leiden op het WK voetbal in Zuid-Afrika. Ondertussen ontstond in het Afrikaanse land ook al beroering over het feit dat Hiddink 700.000 euro zou overhouden aan die coachingsopdracht. "Zelfs al zouden we dat betalen, dan nog zou het geld niet komen van de belastingbetalers", aldus Anoma.

"De FIFA stelt geld beschikbaar aan alle landen die zich gekwalificeerd hebben voor het WK en het is uit dat potje dat de we bondscoach zouden betalen", aldus nog Anoma die verklaarde net terug te zijn uit Europa om er met kandidaat-bondscoaches te spreken. Naast Hiddink werden ook al de Zweed Sven-Göran Eriksson en de Fransman Philippe Troussier genoemd om de ontslagen Bosniër Vahid Halilhodzic op te volgen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties