Wie ontloopt play-downs?

Gert-Jan Weyters
| 24 reacties
Wie ontloopt play-downs?
Foto: © SC

Het worden vanavond bange momenten voor Roeselare en Lokeren. Beide ploegen komen nog in aanmerking op een ticket richting play-downs waar drie gemotiveerde tweeklassers wachten.

Sporting Lokeren heeft zijn lot nog altijd in eigen handen, maar, en dit is een grote maar, dan moet er wel gewonnen worden van Anderlecht. Dit is allesbehalve een gemakkelijke opdracht. Anderlecht voert het klassement aan en wil met een maximale voorsprong op Club Brugge beginnen aan de play-offs. De bond heeft alvast laten weten dat het waarnemers stuurt naar de bewuste wedstrijden. Nieuw gezichtsverlies kunnen ze aan de Houba de Strooperlaan absoluut missen.

Olivier Deschacht was in de kranten in ieder geval al duidelijk. "Lokeren moet niet rekenen op een cadeau, het zou wel jammer zijn als Lokeren zou afzakken. Een ploeg met zo'n aanhang hoort thuis in eerste."

Roeselare moet dus rekenen op winst van paars-wit en het moet zelf winnen van Westerlo. De ploeg uit de Kempen heeft niets meer te winnen of te verliezen. Roeselare hoopt dus een ongemotiveerd Westerlo aan te treffen. Al wil Jan Ceulemans daar niets van weten. "Niemand zal Westerlo iets kunnen verwijten, we spelen met onze beste ploeg."

Volg vanavond alle actie en spannende ontknopingen LIVE op Voetbalkrant.com! (AN)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties