Lierse en Bergen blijven winnen

Manuel Gonzalez
| 29 reacties

Lierse en Bergen lossen elkaar van geen vin aan de top van de tweede klasse. Beide teams wonnen vanavond op verplaatsing.

Bergen had een makkelijkere avond dan Lierse. De Draken wonnen met simpele 0-3 cijfers bij FC Brussels. Na veertig minuten stond de eindstand al op het bord na goals van Oussalé, Matumona en Jarju.

Lierse kwam ook al vrij vroeg op voorsprong bij Doornik via een doelpunt van Camacho in de vijfde minuut. Iets na het halfuur verdubbelde De Witte (foto) de score. In de slotfase werd het nog spannend toen Seoudi kon tegenscoren. Helemaal op het einde werden Mensah (Lierse) en Chantry (Doornik) uitgesloten, maar de score veranderde niet meer.

Onderin het klassement speelde FC Luik 1-1 gelijk tegen Dender. De Walen stonden lang op voorsprong, maar twee minuten voor het einde lukten de mannen van Vital Borkelmans toch nog de gelijkmaker. Boussu-Dour won in eigen huis met 1-0 van Antwerp.