Neemt Manchester United een optie op de titel?

Neemt Manchester United een optie op de titel?
Foto: © SC

Deze namiddag, om 13u45, staat de clash tussen Manchester United en Chelsea op het programma. Bij winst van United neemt de ploeg een serieuze optie op de titel.

Het verschil tussen beide ploegen bedraagt momenteel slechts één punt. Bij winst kan Manchester United dus uitlopen tot vier punten, met nog vijf duels te gaan. Sir Alex Ferfuson kan wel geen beroep doen op zijn steraanvaller, Wayne Rooney, die zich blesseerde tijdens het CL-duel tegen Bayern München. Een serieuze aderlating, want Rooney scoorde dit seizoen al 26 keer in de Premier League. Zijn vervanger is echter ook goed in vorm. Dimitar Berbatov vindt de laatste tijd makkelijk de weg naar het doel en zit ook al aan 12 doelpunten.

Bij Chelsea mogen ze ook niet klagen. De Londenaars scoorden in hun voorbije twee competitieduels maar liefst twaalf (!) keer. Ze hebben ook het voordeel niet langer Europees actief te zijn en dus uitgerust aan de aftrap te komen. Natuurlijk is 'voordeel' relatief. Eens vragen aan Ancelotti of hij het daar mee eens is.

Live statistieken

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties