Copa mag mogelijk Lokeren verlaten

Ruben Rogiers
| 16 reacties
Copa mag mogelijk Lokeren verlaten
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Lokeren is momenteel bezig met een grondige herstructurering van de ploeg, volgend slachtoffer hierin zou doelman Barry Boubacar Copa zijn.

De Ivoriaanse doelman van Lokeren, Barry Boubacar Copa, speelt momenteel een zeer wisselvallig seizoen bij de Waaslandse eersteklasser.

Eerder liet voorzitter Lambrecht al verstaan niet tevreden te zijn over de prestaties van zijn doelman. De nummer één van de nationale ploeg van Ivoorkust dreigt mogelijk op zoek te moeten gaan naar een andere club.

Copa viel al snel uit dit seizoen met een blessure. Tijdens deze periode stoomde de medische staf van Lokeren hem klaar voor zijn deelname aan de Africa Cup. Nadien keerde Copa terug naar Lokeren, maar daar kon hij zijn goede prestaties van bij Ivoorkust niet bevestigen.

Het enige struikelblok zou nog de transfersom kunnen zijn voor andere clubs. Copa brak dit seizoen zijn contract bij Lokeren open tot eind 2014.

Verder lijkt het er meer op dat de Israëlier Avi Strul ook Daknam zal verlaten. Hij zou in de belangstelling staan van Maccabi Tel Aviv, waar ook al zijn landgenoot Yoav Ziv vorige week een contract tekende. (AN)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties