Stijnen verlengt contract bij Club

Stijnen verlengt contract bij Club
Foto: © SC

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

Stijn Stijnen heeft zijn contract bij Club Brugge verlengt tot 2015. Stijnen genoot interesse uit het buitenland, maar niets concreet.

Stijnen had nog een contract tot juni 2011 en doet er daar nu nog vier jaar bij. "Ik voel me hier goed en besprak alle opties met mijn familie", zei Stijnen op een persconferentie. "Ik hou van Club Brugge, voor mij was dit een makkelijke beslissing. Ik speel bij een ambitieuze topclub met een goede structuur en een goede trainersstaf. Ik ben kapitein en in die rol wil ik nog groeien."

Stijnen speelt sinds 2000 in Brugge. "Uit deze overeenkomst blijkt hoeveel respect Club Brugge voor mij heeft", aldus Stijnen. "En dat zet ik om in prestatiedrang. Ik had trouwens geen concrete aanbiedingen uit het buitenland, maar concreet was er niets. Als er ooit een onweerstaanbaar aanbod komt, kan ik daar nog altijd over nadenken, maar daar ga ik niet van uit. Het is altijd mijn droom geweest om bij Club te spelen en nu ga ik hier 15 jaar spelen, dat is toch uitzonderlijk." (AN)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties