Broos: "Advocaat lachte eens goed met ons"

Mathias Dumarey
| 28 reacties
Broos: "Advocaat lachte eens goed met ons"
Foto: © SC

Volg België nu via WhatsApp!

Hugo Broos (foto) wordt door meerdere kranten al naar voren geschoven als kandidaat-bondscoach na het vertrek van Dick Advocaat. Zelf vindt de Brabander dat Advocaat eens goed met ons gelachen heeft.

Hugo Broos heeft de aanstelling van Dick Advocaat als Belgisch bondscoach altijd al met het nodige kritische oog bekeken. Gisteren leverde de Nederlander zijn contract in bij de Belgische voetbalbond en dus lijkt het er op dat de ex-trainer van onder meer Club Brugge, Anderlecht, Moeskroen en Genk gelijk heeft gekregen.

"Iedereen hier in België is op de knieën gegaan voor de Messias, maar hij heeft eens goed met al die brave mensen gelachen. Sportief is hij misschien een toptrainer, maar menselijk is hij dat zeker niet. We zijn met ons allen in ons hemd gezet", aldus Broos in HNB en HLN.

Hoe moet het nu verder met de nationale ploeg? "Ik heb er geen idee van. Ze zullen dat op de bond wel oplossen zeker? Die mensen hebben in het verleden al bewezen dat ze de juiste keuzes kunnen maken. Ik moet mij daar niet mee bemoeien", besluit Broos.

 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties