Salzburg op zoek naar doelman

Kristof Blomme
| 0 reacties
Salzburg op zoek naar doelman
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Red Bull Salzburg is op zoek naar een doelman nadat Eddie Gustafsson een dubbele beenbreuk opliep tegen Linz. Jens Lehmann is één van de namen die genoemd worden.

Zondag speelden Linz en Red Bull Salzburg 0-0 gelijk. Vlak voor de pauze liep Eddie Gustafsson, doelman van Salzburg, een verschrikkelijke blessure op. Zijn been werd doormidden getrapt door tegenstander Krägl, die wegkwam met een gele kaart. Gustafsson werd weggevoerd met een helikopter en staat maanden aan de kant.

Ondertussen moet Salzburg op zoek naar een vervanger. Verschillende namen worden genoemd in de wandelgangen. Michael Rensing, die geen toekomst meer heeft bij Bayern München, zou zijn carrière kunnen relanceren in Oostenrijk. Ook Drobny van Hertha BSC zou kunnen verhuizen.

De meest opvallende naam is echter die van Jens Lehmann. De Duitse goalie gaf eerder al te kennen na dit seizoen te stoppen met profvoetbal, maar zou in Oostenrijk toch nog een verlenging aan zijn carrière kunnen breien. Hij woont op twee uur rijden van Salzburg en kent trainer Stevens nog van zijn periode bij Schalke 04.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

T-Mobile Bundesliga

Nieuwste reacties