Motta hoopt toch nog op CL-finale

Motta hoopt toch nog op CL-finale
Foto: © SC

De Braziliaan Thiago Motta (foto) zal er zo goed als zeker niet bij zijn op 22 mei wanneer Inter Milaan het in de CL-finale opneemt tegen Bayern München. Toch hoopt de middenvelder op gratie van de UEFA.

Thiago Motta kreeg van onze landgenoot Frank De Bleeckere een rechtstreekse rode kaart nadat hij zijn hand in het gezicht duwde van Sergio Busquets bij een duel. De Braziliaan werd gek toen hij het rode kartonnetje onder zijn neus geduwd kreeg.

Motta is nog altijd razend op het toneel van Busquets. "Het is gewoon een onterechte rode kaart. Je kon op de herhalingen duidelijk zien dat de tegenstander direct keek of de scheidsrechter in de buurt was. De finale spelen was mijn droom en ik hoop er nog altijd op. Het was niet eerlijk van Barcelona", aldus Motta die zelf ooit onder contract stond in Camp Nou.

José Mourinho, de coach van Inter, steunde Motta maar wil geen steen werpen naar De Bleeckere. "Ik ga niets zeggen over de scheidsrechter want voor hem was het vanavond zeker niet eenvoudig. Ik had wel voor de wedstrijd gezegd dat ze bij Barcelona de leidsman zouden proberen gek te maken en dat is hen toch wel gelukt. Ik vind dat oneerlijk van de Spanjaarden", besluit de Portugees.

 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties