De Bruyne: "Ik mik hoger dan de Belgische competitie"

De Bruyne: "Ik mik hoger dan de Belgische competitie"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Kevin De Bruyne is de laatste weken niet weg te denken uit de Vlaamse kranten. De Limburger speelt een heel goed seizoen en wordt dan ook met verschillende topclubs in verband gebracht. In Studio 1 reageerde hij daarop.

"Ik blijf gewoon mezelf, ik ga niet zweven", zegt de 18-jarige flankspeler. "Ik weet goed wat ik kan en wat ik niet kan. Op verdedigend vlak moet ik me beter leren positioneren, maar dat heeft ook met ervaring te maken. In duels kom ik ook nog wat spieren te kort. Over dit seizoen ben ik redelijk tevreden. Ik heb een goed seizoen gespeeld, dat had ik nooit gedacht. Hoe meer ik speel, hoe beter ik word."

De interesse van Anderlecht en Standard lijkt De Bruyne niet nerveus te maken. "Ik denk daar helemaal niet aan, ik heb nog met niemand gesproken", reageert hij. "Of ik weg wil? Dat weet ik nog niet. Ik wil alleen spelen, dat is belangrijk op mijn leeftijd. Ik mik wel hoger dan de Belgische competitie. hier ligt de nadruk op organisatie, in andere landen wordt meer gevoetbald. Ik heb Engelse familie, dus ik hou wel van de Premier League, maar Nederland of Spanje zouden me wel beter liggen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties