Club legt Odjidja het zwijgen op na vechtpartij

Club legt Odjidja het zwijgen op na vechtpartij
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Enkele minuten voor het einde van de match tussen Club en Zulte Waregem vochten Vadis Odjidja en Khaleem Hyland een robbertje uit op het veld. Ref Pots had alle moeite van de wereld om het brandje te blussen en bestrafte beide kemphanen met geel.

Toen de vlam in de partij tussen Club Brugge en Zulte Waregem aan het uitdoven was, besloten Khaleem Hyland en Vadis Odjidja om het vuur wat aan te wakkeren. De speler uit Trinidad en Tobago trakteerde de Clubspeler op een serieuze elleboogstoot.

Odjidja ging door het lint en had er een sprintje voor over om zijn belager een fikse por in de rug te geven. Hyland liet echter niet begaan en wou de thuisspeler te lijf gaan. Spelers van beide ploegen zetten het dan op een trekken, duwen en slaan naar elkaar. Uiteindelijk besloot scheidsrechter Tim Pots om de twee boosdoeners 'maar' geel te geven.

Na afloop van de partij was Odjidja een veelgevraagde speler in de mixed zone, maar de perschef van Club liet weten dat de middenvelder de pers niet te woord mocht staan. Stijn Stijnen kon zich perfect vinden in deze beslissing. "Waarom willen jullie Vadis per se spreken? Dat is toch voor niets nodig. Jullie willen hem toch maar uit zijn tent lokken en dat is belachelijk. Laat het gewoon rusten."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties