Maradona: "Messi en Palermo zeker naar WK"

Bram Coenen
| 12 reacties
Maradona: "Messi en Palermo zeker naar WK"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Diego Maradona moet binnenkort zijn WK-selectie bekendmaken. Voor de Argentijn zijn er momenteel 2 spelers helemaal zeker van een selectie: Palermo en Messi.

Het is uitkijken wie Diego Maradona meeneemt naar het WK. Met 'Pluisje' is het immers altijd afwachten, hij durft geregeld met een verrassing uitpakken.

De bondscoach van Argentinië liet vandaag weten dat twee spelers alvast op beide oren kunnen slapen. Het gaat om Lionel Messi en Martin Palermo. Dat Messi erbij is, mag uiteraard geen verrassing heten. 'La Pulga' zorgde dit seizoen weer vaak voor sensatie bij Barcelona en scoorde maar liefst 44 keer voor de Catalanen.

De selectie van Martin Palermo daarentegen is wel een kleine verrassing. Palermo zorgde er wel mee voor dat Argentinië alsnog naar het WK mocht. De spits scoorde de beslissende goal in het duel tegen Peru. Daardoor behield Argentinië alsnog kans in de WK-voorronde. Palermo, die bij Boca Juniors actief is, is wel al 36 en was daarvoor 10 jaar gestopt als international nadat hij in een interland tegen Colombië 3 strafschoppen had gemist.

Maradona moet zijn definitieve WK-selectie van 23 spelers op 1 juni bekendmaken.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties