Mignolet: "Na zondag komt er duidelijkheid"

Mignolet: "Na zondag komt er duidelijkheid"
Foto: © SC

Simon Mignolet mag terugblikken op een heel sterke match tegen Genk. Indien de doelman nog zo'n prestatie uit zijn mouwen kan schudden, heeft STVV nog een kans om volgend seizoen Europa in te gaan. Het zou een mooi afscheidscadeau zijn.

Afscheid nemen met een klinkende zege tegen Genk zou de kers op de taart zijn. "Dat zou heel mooi zijn. De kans dat ik bij Sint-Truiden vertrek is 70 procent. Het is tijd voor een stap hogerop", zegt Mignolet in HNB. "Met hogerop bedoel ik vooral trainen op een hoger niveau met betere spelers."

"Dat zeg ik met alle respect voor STVV", benadrukt hij. "Het wordt ook tijd dat er een einde komt aan alle speculaties. Die transfersoap is nu al van in november bezig. Ik ga ervan uit dat er na zondag snel duidelijkheid komt. Ik ben er fier op dat ik altijd met de voetjes op de grond ben gebleven ondanks al die scouts die elke match in de tribune zaten."

STVV vraagt rond de 3,5 miljoen euro voor de talentvolle doelman. "Dat is enorm veel voor een keeper die nog maar één jaar contract heeft, maar de prijs wordt bepaald door vraag en aanbod. En de vraag is groot. Het is de markt die bepaalt wat de juiste prijs is voor mij." (AN)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties