Fabregas wil snel naar Barcelona

Yves Dekoning
| 15 reacties
Fabregas wil snel naar Barcelona
Foto: © SC

Een transfer van Cesc Fabregas van Arsenal naar Barcelona zal niet voor morgen zijn, maar de speler hoopt wel voor het WK terug in Spaanse loondienst te werken.

Volgens Cesc Fabregas is de tijd rijp om naar Barcelona te verhuizen. Volgens zijn vader, Fransesc Fabregas, is hij met het WK bezig, maar hoopt hij wel dat de transfer snel rond komt. Arsenal wil zijn sterspeler niet zonder slag op stoot laten gaan, terwijl Barcelona de zaak niet wil forceren met een te hoge transfersom. Het zouden dus lange onderhandelingen kunnen worden.

Joan Oliver heeft toegegeven dat er contacten zijn tussen Arsenal en Barcelona. De 23-jarige Fabregas speelt al zeven jaar voor Arsenal. De Gunners wachten nog op een eerste concreet bod.

Fabregas senior: "De zaken zijn complex en de onderhandelingen zullen moeizaam verlopen. Cesc concentreert zich op het WK, maar wil dat het zo snel mogelijk afgehandeld is. Ik weet niet wat er zal gebeuren, maar we moeten de wens van de speler respecteren. Ik ben Arsenal en Arsene Wenger dankbaar dat ze van mijn zoon een man hebben gemaakt. Er moet nu alleen snel een einde aan komen. Ik heb de indruk dat Arsenal mijn zoon niet wil verkopen, maar dat ze uiteindelijk wel zullen toegeven."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties