Sollied, Dury of Wilmots als opvolger Preud'homme?

Sollied, Dury of Wilmots als opvolger Preud'homme?
Foto: © SC

AA Gent is op zoek naar een nieuwe trainer na het vertrek van Michel Preud'homme. De namen die rondgaan zijn die van Trond Sollied, Francky Dury en ook assistent-bondscoach Marc Wilmots. Ook Hugo Broos staat op het lijstje.

De Witte en Trond Sollied zaten deze week eerder toevallig in hetzelfde restaurant te eten. De Noor heeft nog steeds geen club sinds zijn ontslag bij Heerenveen. Ook Chris Van Puyvelde, zijn vaste assistent, is weldra vrij na zijn verblijf bij Lokeren.

De naam van Francky Dury is ook al gevallen in Gent, maar die ligt nog onder contract bij Zulte Waregem. "We gaan ons huiswerk goed maken en een trainer zoeken die in ons profiel past", zegt voorzitter De Witte in HNB. "Als die coach dan onder contract ligt, dan gaan we het heel correct en volgens de regels van het spel aanpakken. We gaan zeker geen onverwachte 'overval' plegen."

Ook Marc Wilmots is al genoemd, maar deze twijfelt nog of hij assistent-bondscoach blijft of niet. Volgens GvA zou ook Hugo Broos tot de mogelijkheden behoren. (AN)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties