Boom en Centre spelen finale

Kristof Blomme
| 13 reacties
Boom en Centre spelen finale
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Rupel Boom en Centre betwisten onder elkaar wie promoveert naar tweede klasse. Ze schakelden in de halve finales van de eindronde respectievelijk Olympique Charleroi en Dessel uit.

Rupel Boom en Olympique Charleroi hadden in de heenwedstrijd 2-2 gelijk gespeeld, ondanks een 2-0 voorsprong voor de thuisploeg. Boom moest dus winnen in Henegouwen om zich te plaatsen voor de finale. Het begon goed aan de wedstrijd, want na een kwartier zette Jeroen Dom de openingstreffer op het bord. Op het halfuur was de match helemaal gespeeld. Opnieuw tekende Jeroen Dom voor het doelpunt. Olympique Charleroi slaagde er niet meer in om tegen te scoren en dus maakt Boom nog steeds kans op promotie.

Dan moet het in de finale wel voorbij URS Centre geraken. Op eigen veld had Centre Dessel al geklopt met 2-1. Bij Dessel werd dan weer 3-3 gelijk gespeeld, dat was meteen voldoende voor een finaleplaats. De heenmatch wordt betwist op zondag 30 mei, de terugwedstrijd staat een week later, op 6 juni, op het programma.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e amateurliga A

Nieuwste reacties