LIVE: Kan USA stunten tegen Engeland?

Bram Coenen
| 8 reacties
LIVE: Kan USA stunten tegen Engeland?
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Vanavond treffen Engeland en de Verenigde Staten mekaar in Rustenburg. Toont Rooney nog eens zijn ongelooflijke klasse of kan de Verenigde Staten voor de verrassing zorgen? U kan het vanavond alvast LIVE volgen op voetbalkrant.com!

Engeland kwam foutloos de kwalificaties door, en de verwachtingen zijn dan ook hooggespannen. Bondscoach Fabio Capello kende overal al succes, en dat lijkt bij Engeland niet anders te zijn. The Three Lions beginnen er vanavond aan tegen de Verenigde Staten.

Bij Engeland wordt uiteraard uitgekeken naar wat sterspeler Wayne Rooney vermag op dit WK. Bij Manchester United was de spits dit seizoen in topvorm, afwachten of hij die vorm ook kan doortrekken op dit WK. Rooney staat er uiteraard niet alleen voor. Ook het Engelse middenveld kan de vergelijking met menig topteam doorstaan. Zo wordt er ook veel verwacht van Steven Gerrard. De middenvelder kende een zeer matig seizoen met Liverpool en wil dit WK revanche nemen. Verder is het uitkijken naar jonge talenten als Aaron Lennon en James Milner.

Ook de Verenigde Staten kan over een aardig elftal beschikken. Al ligt de sterkte wel vooraan, met speerpunten Landon Donovan en Clint Dempsey. Donovan speelde dit seizoen enkele maanden in de Premier League bij Everton en wierp zich daar in geen tijd op tot publiekslieveling. Ook Dempsey kende een schitterend seizoen bij Fulham, waarmee hij de Europa League-finale speelde. In de verdediging wordt het uitkijken naar de prestaties van ex-Standardspeler Oguchi Onyewu, die net op tijd fit is voor het WK.

U kan de wedstrijd vanavond live volgen via deze link.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties