Zulte Waregem stelde ploeg voor

Manuel Gonzalez
| 14 reacties
Zulte Waregem stelde ploeg voor
Foto: © SC

Woensdag stelde SVZW op de officiële persvoorstelling zijn nieuwe team voor. Decor was 's werelds grootste schoenenmuseum, Shoes Or No Shoes. Een unieke locatie in Kruishoutem die de maar liefst 250 genodigden grote ogen deed treed trekken.

In een vlotte presentatie van Wim De Meyer passeerden alle nieuwkomers de revue. Vooral Jeremy Bokila bleek niet op z'n mond gevallen en raadde iedereen aan zelf te onderzoeken welk soort spits hij was. We houden de jonge Nederlander dus best in het oog. Andere nieuwe gezichten zoals Michiel Jonckheere en Nicholas Tamsin hadden lovende woorden over de groep. Trainer Bart De Roover had het op zijn beurt dan weer over een goede mentaliteit en gedrevenheid op training.  

Algemeen manager Vincent Mannaert stelde enkele nieuwe commerciële partners voor. Met BASE en kledijsponsor Patrick binden zich opnieuw enkele grote bedrijven aan Essevee via een langdurige samenwerking, terwijl de club de komende dagen nog enkele andere overeenkomsten hoopt af te ronden. Door het sportieve succes scoort Zulte Waregem ook op financieel vlak goed. Essevee lijkt het komend seizoen het budget te kunnen verhogen richting 8 miljoen euro. Vijf jaar geleden begon Zulte Waregem in eerste klasse met een budget van 3,5 miljoen euro.

Commercieel medewerker Pieter-Jan Vanschamelhout mocht de gloednieuwe LED-boarding aankondigen, ter vervanging van de huidige roterende boarding. Zulte Waregem treedt hiermee als club in de voetsporen van clubs zoals Anderlecht en Racing Genk.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties