Rennes stelt meteen 4 nieuwe spelers voor

Kristof Blomme
| 0 reacties
Rennes stelt meteen 4 nieuwe spelers voor
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Rennes heeft vier spelers voorgesteld. Zowel Apam, Mandjeck, Carrasso als Montaño tekenden een vierjarig contract.

De 23-jarige Onyekachi Apam wordt overgenomen van Nice. De Nigeriaanse international geldt als de opvolger van Petter Hansson, die naar Monaco verkaste. De verdediger speelde al 105 wedstrijden in de hoogste Franse divisie.

Georges Mandjeck voetbalde sinds 2007 voor Stuttgart. De 21-jarige Kameroener kon ook rekenen op interesse van Marseille, maar uiteindelijk speelde Rennes sneller op de bal. De verdedigende middenvelder werd afgelopen seizoen uitgeleend aan Kaiserslautern.

Doelman Johann Carrasso verlaat Montpellier. Twee seizoenen geleden was de 22-jarige goalie er basisspeler en zorgde hij mee voor de promotie naar Ligue 1. Afgelopen seizoen kreeg hij af te rekenen met een knieblessure, waardoor hij 6 maanden aan de kant stond. Hij moest dan ook zijn basisplaats afstaan aan Geoffrey Jourdren.

Ook aanvaller Victor Hugo Montaño trekt van Montpellier naar Rennes. De 26-jarige Colombiaan was afgelopen seizoen topschutter bij de club met 11 treffers. Hij was sinds 2005 actief bij Montepellier.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties