Wayne Rooney is de lelijkste speler van het WK

Dennis Smeyers
| 13 reacties
Wayne Rooney is de lelijkste speler van het WK
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het is algemeen geweten: je vrouw zal het eerder aanvaarden dat je naar een wedstrijd van Spanje kijkt dan naar een van bijvoorbeeld Engeland. De gebruikers van datingsite beautifulpeople.com bevestigen waarom.

Zij verkozen Wayne Rooney, die al geen geslaagd WK speelde, tot lelijkste speler van het toernooi.  Rooney mag zich troosten met de gedachte dat hij gewoon in een lelijk team speelt.  Het Engelse team werd samen met dat van Servië, Zwitserland, Noord-Korea, Algerije en Australië verkozen tot 'lelijkste ploegen van het WK'.  Algerije krijgt de twijfelachtige eer de lijst aan te voeren.  Engeland werd tweede.

'De Engelsen hebben ontzettend mooie vrouwen, maar dat is zonder twijfel te danken aan hun dikke bankrekening', aldus de gebruikers van beautifulpeople.com, een datingsite waarop alleen mooie mensen welkom zijn.  David James, de doelman, zou, volgens de 'daters', de enige Britse international zijn die zijn partner zou mogen zoeken op de website.

Spanje, Italië, de VS, Brazilië, Frankrijk en Denemarken kunnen dan weer de mooiste voetballers opstellen.  Volgens de 200.000 deelnemers aan de enquête verdient Fabio Cannavaro de award voor 'mooiste voetballer van het WK'.  Hij gaat de Spanjaarden Fernando Torres en David Villa vooraf.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties