Club Brugge verslaat de Post

De Nijs Michael
| 74 reacties
Club Brugge verslaat de Post
Foto: © SC

Club Brugge oefende vrijdagavond tegen de nationale ploeg van de Post. Blauw-zwart kende weinig problemen, na 90 minuten stond er een 0-4-score in het voordeel van de West-Vlamingen op het bord.

De suppporters van Club Brugge zagen Wilfried Dalmat voor het eerst aan het werk. De zomertransfer van blauw-zwart werd in de basis gedropt door trainer Adrie Koster. Na een kwartier mochten Dalmat en co een eerste keer juichen, het was Mohamed Dahmane die de ban brak voor de eersteklasser. Nog voor de pauze zorgde diezelfde Dahmane voor een verdubbeling van de score.

Na de rust ging Club Brugge vrolijk door. Peter Van der Heyden zorgde vanop de stip voor de derde van de avond. Twintig minuten voor tijd was het slotwoord voor Joseph Akpala, de aanvaller zette de 0-4-eindscore op het bord.

Club Brugge: Coosemans, De Mets (70' Marcos), Donk (46' Hoefkens), Klukowski (46' Kuzmicki), Van der Heyden (70' Cleber), Dalmat (57' Geraerts), Van Acker (70' Odjidja), Lestienne (70' Blondel), Perisic (70' Vd.walle), Dahmane (60' Akpala), Dirar (60' Kouemaha)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties